facebook_page_plugin

A mai nap során is kopott az iskolában hagyott holmikból. Tájékoztatásunknak megfelelően még szerdán 14:00-16:30 között lehet bejönni a tanszerekért. A kollégiumból való kiköltözésre pedig csütörtökön 16:00-18:00 között nyílik lehetőség.

Az iskolai étkezéssel kapcsolatban szeretném elmondani, hogy a kiküldött nyomtatványokon is látható, hogy az az egész iskolára vonatkozóan lemondásra került. Önöknek az újrarendelésre nyílik lehetőségük a megadott címen az igénylést megelőző nap 9:00 órájáig.
Összeállítottuk az ígért e-fogadóóra időpontokat és a pedagógusok által használt munkacímeket. Használják ki a konzultációs lehetőségeket!

Örömmel tapasztaljuk, hogy már a tegnapi nap során megérkeztek diákjaink részéről az első megoldott feladatok.

Haladunk…

Derczó Tibor

Győr, 2020. 03. 17.                                                                            

A mai napon már megjelentek a KRÉTA felületén az egyes tanórák anyagai, esetenként házi feladatokkal, elvárásokkal. Holnaptól pedig teljes erővel dübörög a „digitális oktatás”. Szaktanáraink felveszik tanulóinkkal a kapcsolatot, és ismertetik a továbbhaladás módját, a beszámoltatás, feleltetés mikéntjét. Több módon is elképzelhető ez az interaktív folyamat. Ennek egyeztetésére is sor kerül holnapig. Főleg az alsós tanulóknál, de akár a nagyobbaknál is előfordulhat, hogy tanulmányaikhoz szülői, testvéri segítséget kérnek. Természetesen ennek szükségességét megpróbáljuk a lehető legkevesebbre csökkenteni. Az órarendben szereplő időben a szaktanár ott lesz a gépnél, ha szükséges lenne az irányítás. Nem gondoljuk, hogy minden tanuló pontosan követi majd ezt a menetrendet, hiszen egy-egy családban több diáknak is osztoznia kell egy gépen. Honlapunkon megadjuk kollégáink internetes elérhetőségét, valamint azokat az időpontokat, amikor e-fogadóórát tartanak. Éljenek a lehetőséggel, ha ennek szükségét érzik!

Osztályfőnökeink továbbra is rendszeresen informálják Önöket a szükséges tudnivalókról.

Győr, 2020. 03. 16.

Üdvözlettel:  
                                                                                              
Derczó Tibor
intézményvezető

Joomla templates by a4joomla