facebook_page_plugin

Hírek

1. helyezett: Mohácsi Kata 13. évfolyam

2. helyezett: Róka Emese 12. évfolyam

3. helyezett: Tóth Dániel 12. évfolyam

 

Gratulálunk a győzteseknek!
Március 11-én  iskolánk ajtófeliratai megújulnak!
 

Értesítjük az érintett szülőket, hogy a hit- és erkölcstan oktatásának részleteiről az alábbi időpontokban kaphatnak információt intézményünkben:

Katolikus és evangélikus hitoktatók tájékoztatója: 2014. március 3. 16:45

Református hitoktató tájékoztatója: 2014. március 3. 17:00

Várjuk a leendő első évfolyamosok, másodikosok, ötödikesek és hatodikosok szüleit!

 

Birgés Melinda

intézményvezető-helyettes

Győri Tánc- és Képzőművészeti Általános Iskola, Szakközépiskola és Kollégium

A vártnál nagyobb  felvételizők száma miatt, a felesleges várakozások elkerülése végett javasoljuk, hogy a felvételi napjára kiírt 13.00 óra helyett, a 9.00-kor kezdődő első győri csoportban vegyen részt a felvételi alkalmassági vizsgán az, akit erről levélben kiértesítünk ezen a héten.

A felvételi időpontja: 2014.február 27.

  1-es csoport: 9.00-12.00-ig,(győriek, Győr környékiek, érkezés 8.30)

  2-es csoport: 13.00-16.00-ig. (érkezés:12.30)

 Amennyiben nem tud megjelenni a fenti időpontok valamelyikén, lehetősége van  március 6-án, 1300 órától részt venni a felvételi alkalmassági vizsgán.

Bővebben...

A Győri Tánc- és Képzőművészeti Általános Iskola, Szakközépiskola felmérést készített táncművészeti tanszakán végzett tanulók pályakövetéséről.

A megkérdezett növendékek az iskola táncművészeti tanszakán professzionális klasszikus balett táncos, valamint kortárs- modern táncos képzésben vettek részt. A pályakövetésére vonatkozó felmérést az elmúlt öt évben végzett diákok körében készítettük el. A válaszadás önkéntes volt, összesen 51 fő vett részt a felmérésben.

Bővebben...

Kedves leendő 1. osztályosok, tisztelt szülők!

 

Szeretettel várunk minden nagycsoportos óvodás gyermeket 2014 január 20.-án 16.00 órától tartandó felvételi alkalmassági vizsgálatunkra.

 

Felvételi követelmények: alkati- fizikai alkalmassági vizsgálat, amely a ritmus- és stílusérzék, mozgásmemória, muzikalitás, koordinációs készség vizsgálatából áll.

 

Várunk minden tánc, mozgás iránt érdeklődő gyermeket!

 

Felvételi tájékoztatónkat ide kattintva olvashatják!

A Tánc- és Képzőművészeti Közhassznú Alapítvány nevében megköszönöm támogatóinknak a 2013. évi Diótörő

Kasza Ágnes 7 éves rajza

 mesebalett bemutatásához nyújtott támogatásukat és segítségüket.

 

Boldog Új Évet Kívánok!

 

Köszönettel

 

Bombicz Barbara

Igazgató asszony, a kuratórium elnöke

Pályázati felhívás 

témakörben!

Iskolánk, a Győri Tánc-és Képzőművészeti Szakközépiskola pályázati felhívást ír ki a képzőművészeti tagozat tanulóinak az iskola tantermei, és egyéb helyiségei ajtó feliratozására.

  Részletes kiírás:

 A pályázó számítógépes, színes tervet nyújt be digitális hordozó eszközön az iskola   ajtó feliratainak , piktogramjainak javaslatával, amit majd nyertes pályázat esetén  részletesen  kidolgoz, megvalósít.

 Elbírálási szempontok: A pályaműben, esztétikus, mindenki számára  jól olvasható, jól felismerhető feliratok,ábrák,. ötletes formában jelenítsék meg iskolánk  avantgard szellemiségét, ugyanakkor, ahol lehet,  utaljanak a terem, funkciójára is. Egységes szemléletben az egész  balett tagozatra, és a képzőművész tagozatra vonatkozóan.

Bővebben...

 
 
2013 november 28-án Bécsben a Schönborn Palotában felléptünk a Flamme des Friedens (Béke Lángja) díj átadásának ünnepélyén. 
Az évente megrendezésre kerülő eseményen Herta Margarete Habsburg-Lothringen és Sandor Habsburg-Lothringen meghívására vettünk részt táncos produkcióinkkal.
 
Joomla templates by a4joomla