facebook_page_plugin

Képzőművészeti tanszak hírei

A 2017/18-os tanévben a versenyt a Győri Tánc-és Képzőművészeti Általános Iskola, Szakgimnázium és Kollégium hirdeti meg.

A tanulók négy kategóriában versenyeznek:

Kategóriák:

I. kategória: Az 1–4. évfolyamos tanulók élmények ábrázolásával, elbeszélések, versek illusztrációival pályázhatnak. (Az alkotás mérete és technikája szabadon választott.)
II. kategória: Az 5–6. évfolyamos tanulók számára egyfordulós feladatmegoldó versenyt hirdetünk. (A rajztagozatos tanulók külön versenyeznek.)
III. kategória: A 7–8. évfolyamos tanulók számára egyfordulós feladatmegoldó versenyt hirdetünk. (A rajztagozatos tanulók külön versenyeznek.)
IV. kategória: A 9–13. évfolyamos tanulók számára egyfordulós feladatmegoldó versenyt hirdetünk. (A képzőművészeti iskolás tanulók külön versenyeznek.)

Az alapfokú és a középfokú iskolák választható témái és a feldolgozás formátumára vonatkozó tudnivalók a versenykiírásban olvashatók.
Kérjük a kollégákat, hogy vegyék figyelembe: egy alsó tagozatos tanuló max. 3 db pályaművel versenyezhet. Kérjük, hogy csak a házi versenyeken legjobbnak ítélt műveket juttassák el hozzánk.

Bővebben...

2017. november 8.

Szeretsz rajzolni, festeni és mintázni? 7.-8. osztályos vagy? Érdekel a képzőművészet? Most kipróbálhatod magad, hogy versenyhelyzetben mit tudsz! A kategóriák versenyzőit, az ország egyik legjobb művészeti intézményének tanárai zsűrizik és jutalmazzák. Értékes nyereményekkel és hasznos tapasztalatokkal lehetsz gazdagabb. Az abszolút győztes plusz felvételi pontokat kap. Fontos, hogy a jelentkezés a délelőtti és a délutáni versenykategóriákra, csak együttes jelentkezés esetén lehetséges!

 Töltsd le a honlapunkról a jelentkezési lapot már most!

9.00   - Megnyitó, - tájékoztató a versenyről

9.15-11.00 -ig, Csendélet rajzolás vagy festés

11.00-12:00-ig, Szünet, ez idő alatt személyes konzultáció kérhető a képzőművészeti tagozat mestereitől

12.00-13.30-ig, Mintázási feladat

13.30-14.30-ig, Zsűrizés

14:30-tól díjkiosztó, kiállítás megnyitó a díjazott munkákból

A verseny után, 15:00-tól iskolánk Nyílt napján, nyitott ajtós műtermi foglalkozásokkal, iskolai tájékoztatóval, szeretettel várunk mindenkit!

Joomla templates by a4joomla