facebook_page_plugin

Főoldal

A kép alatti hivatkozásra kattintva letölthető a nyomtatható jelentkezési lap.

j-l.jpg

Kitöltés, aláírás és visszaszkennelés után küldjék iskolánk
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. központi email címére.
Beküldési határidő 2022. január 24-e hétfő!
(jó minőségű, hibátlanul olvasható befotózás is megfelelő lehet)

Tisztelt Szülők, Hozzátartozók!

A közelmúltban egy növendékünk szüleinek háza a benne levő valamennyi ingósággal egyetemben a tűz martalékává vált. A szerencsétlenség pszichés és anyagi értelemben véve is megviselte a családot. Az együttérzés, bár nyilvánvalóan jólesik, a károk financiális részét nem csökkenti. Néhány pedagógusunk kezdeményezésére gyűjtést indítunk.
Az ilyen jellegű segítségnyújtás mikéntjének utána járva, a leghatékonyabb módnak azt találtuk, hogy az iskola kezelésében lévő Tehetséggondozásért Alapítványon keresztül bonyolítjuk le azt. Amennyiben valaki úgy érzi, hogy módjában áll a család anyagi támogatása, az kérem a következő számlaszámra utalja a felajánlott összeget:

„Tehetséggondozásért” Alapítvány
Bankszámla szám:58600300-11106818

A közlemény rovatba a következő megjegyzést írják:
„Szülői összefogás”!
Az összegyűlt összeget természetesen a károsult család részére átadjuk.

Jó egészséget kívánok!


Köszönettel és üdvözlettel:
Győr, 2021. 12. 06.                                   Derczó Tibor

Tisztelt Szülők, Kedves Érdeklődők!

 
A dolgok jelen állása szerint 2021.12.20-21-én a Vaskakas Művészeti Központban színre visszük a „Rudi megmenti a karácsonyt” című előadásunkat. Ezek lesznek egy ideig ennek a mesebalettnek az utolsó fellépései, hiszen jövőre egy másik produkcióval kívánunk előrukkolni.

 

Előadások időpontja:

December 20. hétfő 15:00, 17:15.

December 21. kedd 15:00, 17:15.

Rudi.jpg

 

 Jegyértékesítés

Az előadásokra támogatói jegyek igénybevételével lehet majd bejutni. Ezeket csak az iskolában tudják a szülők a portán megvásárolni (sehol máshol nem lesz rá lehetőség) a következő időpontokban:

A portánál a szülők, hozzátartozók számára (Kérjük a megfelelő távolság betartására itt is ügyeljenek!) a következő két hét során, tehát december 6-tal kezdődően:

hétfő-kedd-szerda: 07:30-08:30,
csütörtök-péntek: 14:30-15:30.

A gazdasági irodában a gyerekek számára a fentiek kivételével bármely időpontban.

A támogatás mértéke az első 8 sorban 3000, a földszint további soraiban 2500, az erkélyen 2000 Ft darabonként. A jegyek visszaváltása, cseréje nem áll módunkban, kivéve, ha az előadás elmarad. Ebben az esetben a jegyek bemutatásával tudjuk a támogatásokat visszaadni, amennyiben azt a vásárló igényli. (Ha nem, akkor ezt az összeget jelmezekre, versenyekre fordítjuk.)

Joomla templates by a4joomla