facebook_page_plugin

20220429_095719.jpg
Gazdag Dorka Zsófia ötödik osztályos tanulónk a Sziporka matematika versenyen országos első helyezést, a Megyei Matematikaversenyen megyei harmadik helyezést ért el. Részt vett a Mozaik tanulmányi versenyben is, ahol természettudományból országos 3. helyet szerzett. Emellet eredményesen szerepelt német, irodalom és matematika tantárgyakból is.
Gratulálunk!

 

R-Liliána-web.jpg
Rehoregh Liliána
5. osztályos tanuló a TIT Kalmár László Matematikaverseny megyei fordulóján 5. helyezést ért el.
Gratulálunk a szép eredményhez!

 

20220517_085400.jpg
Kozári Zelma
3.osztályos és Kozári Zara 7.osztályos tanulónk kiemelkedő eredményeket értek el a Hebe Kft. által meghirdetett  országos projekt versenyeken.
- Szeresd a Földet!
- Spiel und gewinn
- Széchenyi emlékverseny

feladatsorait oldották meg nagy szorgalommal a mindennapi "munkájuk" mellett.
Gratulálunk!

 

Baktai Kamilla Padma 3. helyezést ért el a 2022-es Ránki György dunántúli történelem versenyen.
Élménybeszámolóját fogadják szeretettel!

bkp.jpg

Szerencsém volt részt venni a 2022-es Ránki György dunántúli történelem versenyen, amelynek témája a 13. századi Magyarország, az Aranybulla évszázada volt. Miközben felkészültem az előírt szakirodalmakból, a könyvek segítségével az évszázad jelentős eseményeibe, dokumentumaiba, politikájába és kultúrájába kaphattam betekintést.
  Az iskolai forduló után mehettem a megyei fordulóra gimnáziumi kategóriában, ahol a megye legmagasabb pontszámával jutottam tovább az április 8-án megrendezett dunántúli fordulóra. A zalaegerszegi döntőn tizenketten indultunk a dunántúli megyékből, a zsűri egy írásbeli teszt és egy szóbeli felelet által választotta ki kategóriánként a 3 helyezettet, illetve a különdíjasokat. Én személy szerint, 97 pontot értem el a teszten, a szóbelin pedig az alkotmány történetről szóló tételt választottam.
 Végezetül, 3. helyezett lettem gimnáziumi kategóriában.
Nagyon élveztem a verseny fordulóit, a kutatásokat és a felkészüléseket. Köszönöm szépen Patonai Gábor felkészítő tanáromnak, aki mindig megszerezte nekem a szakirodalmakat, még azokat is amelyeket a verseny nem írt elő, viszont általuk még jobban elmélyedhettem a 13. századi Magyarországban.  
 
Üdvözlettel
Baktai Kamilla Padma
Joomla templates by a4joomla