facebook_page_plugin

Az ország szakgimnáziumainak a különböző eredményességi mutatók
komplex összesítése után kialakított sorrendjében iskolánk a 13. helyen
végzett. Büszkék vagyunk rá!
Forrás: Iskolaválasztó

Iskolaválasztó 2019.jpg

2018. november 28-án rendeztük meg iskolánkban alsós tanulóink vers- és prózamondó versenyét. A megmérettetésen tizenhatan indultak.
Minden versenyző szép teljesítményt nyújtott.

Első helyzett:
Farkas Blanka
Második helyezett:
Császár Luca
Harmadik Helyezett:
Ambrus Tamara
Különdíjas:
Salamon Mirella

vers01.jpgvers02.jpg

 

A Győri Tánc- és Képzőművészeti Iskola 8. osztályos tanulóiként szeptember 21-én Balatonfüreden jártunk, ahová kulturális partnervárosként kaptunk meghívást a Romantikus Reformkor rendezvénysorozat fiatalokról szóló napjára.
A program egy interaktív várostörténeti vetélkedővel indult. A helyi csapatokon kívül minden testvérváros (Baja, Vác, Kecskemét, Komárom, Szolnok, Debrecen, Gyula) is képviseltette magát. Háromfős csapatokat alkotva bebarangoltuk a reformkori városrészt, felfedeztük Füred múltját és jelenét, megismerhettük a város nevezetességeit.

R-R-Bujtor.jpg

A verseny után finom ebédet kaptunk a Vitorlás étteremben, majd egy másfél órás sétahajózáson élvezhettük a nyári meleget és pihenhettünk kicsit.
Közben a zsűri egy másik kategóriában is kereste a győztest: minden csapat egy saját videóval is versenyben volt a fődíjért.
Kisfilmünk – a szigorú zsűri értékelése szerint – dinamikusan, jól vágva, kellemes zenei aláfestéssel, formabontó módon mutatta be iskolánk táncos és képzőművészeti tagozatának sokszínűségét úgy, hogy a háttérben fel-feltűntek Győr legszebb utcái, terei és épületei.
Az eredményhirdetés nagy örömet hozott, mindkét versenyszámban elhoztuk az első helyezést!

R-R-csapat-02.jpg R-R-oklevél.jpg

Egy gyönyörű, tartalmas, feledhetetlen napot töltöttünk el osztályfőnökünk, Gallai Petronella terelgetésével Balatonfüreden, és az élményt megkoronázta csapatunk sikere.

Biró Melinda, Nagy Luca, Rózsa Petra

Joomla templates by a4joomla