facebook_page_plugin

A Győri Tánc- és Képzőművészeti Iskola 8. osztályos tanulóiként szeptember 21-én Balatonfüreden jártunk, ahová kulturális partnervárosként kaptunk meghívást a Romantikus Reformkor rendezvénysorozat fiatalokról szóló napjára.
A program egy interaktív várostörténeti vetélkedővel indult. A helyi csapatokon kívül minden testvérváros (Baja, Vác, Kecskemét, Komárom, Szolnok, Debrecen, Gyula) is képviseltette magát. Háromfős csapatokat alkotva bebarangoltuk a reformkori városrészt, felfedeztük Füred múltját és jelenét, megismerhettük a város nevezetességeit.

R-R-Bujtor.jpg

A verseny után finom ebédet kaptunk a Vitorlás étteremben, majd egy másfél órás sétahajózáson élvezhettük a nyári meleget és pihenhettünk kicsit.
Közben a zsűri egy másik kategóriában is kereste a győztest: minden csapat egy saját videóval is versenyben volt a fődíjért.
Kisfilmünk – a szigorú zsűri értékelése szerint – dinamikusan, jól vágva, kellemes zenei aláfestéssel, formabontó módon mutatta be iskolánk táncos és képzőművészeti tagozatának sokszínűségét úgy, hogy a háttérben fel-feltűntek Győr legszebb utcái, terei és épületei.
Az eredményhirdetés nagy örömet hozott, mindkét versenyszámban elhoztuk az első helyezést!

R-R-csapat-02.jpg R-R-oklevél.jpg

Egy gyönyörű, tartalmas, feledhetetlen napot töltöttünk el osztályfőnökünk, Gallai Petronella terelgetésével Balatonfüreden, és az élményt megkoronázta csapatunk sikere.

Biró Melinda, Nagy Luca, Rózsa Petra

Országos levelezős csapatversenyeny diákjaink VI. helyezést értek el!

Farkas Blanka, Őri Dorina és Most Krisztina Csillag második osztályos tanulók.

Felkészítő tanáruk: Kiss László


Gartulálunk a kiváló helyezéshez!

Joomla templates by a4joomla