facebook_page_plugin

Ajándék cirkuszjegy a kitűnő bizonyítvány mellé!

A Magyar Cirkusz és Varieté Nonprofit Kft. (továbbiakban: MACIVA) kiszélesítette az ajándék cirkuszjegyek felhasználhatóságának körét annak érdekében, hogy azok a gyerekek, akik a nagy távolság miatt nem tudják igénybe venni a jutalmat, de szeretnének cirkuszba menni, a lakóhelyükhöz legközelebb játszó utazó cirkuszban ezt megtehessék.

 

Ennek értelmében a jeggyel rendelkező diákok az alábbi cirkuszokba tudnak ellátogatni:
·         Exit Cirkusz
·
         Eötvös Cirkusz
·         Hungária Cirkusz
·         Magyar Klasszikus Nagycirkusz

A cirkuszok elérhetőségeit és játszási helyeket a csatolt mellékleten kívül megtalálják a Fővárosi Nagycirkusz honlapján, a http://www.fnc.hu/hirek oldalon.

Csoportosan érkező diákokat kísérő pedagógus (20 fő után 1 kísérő) térítésmentesen nézheti meg az előadást.

A MÁV-Start Zrt. egyedi utazási kedvezményt ad minden ajándék cirkuszjeggyel rendelkező diák és 1 fő felnőtt kísérője számára.
A fenti utazó magáncirkuszok és a Fővárosi Nagycirkusz előadásaira utazó diákok 90%/-os, kísérőik pedig 50%-os alkalmi menettérti kedvezményben részesülnek.

Felhívom figyelmét, hogy az utazási kedvezmény a vonatjegy megvásárlásakor kizárólag az ajándékba kapott utalvánnyal vehető igénybe, a visszaúton pedig az előadásra beváltott jeggyel tudják igazolni a kedvezményre való jogosultságot, ezért kérjük, hogy a diákok és kísérőik az utazás ideje alatt ezeket tartsák maguknál.

  

A Győri Tánc- és Képzőművészeti Általános Iskola, Szakközépiskola és Kollégium szeretettel meghívja Önt
a „Cziráki Lajos” komplex képzőművészeti megyei tanulmányi verseny alkotásaiból készült kiállítás megnyitójára és díjátadó ünnepségére
az iskola aulájában (Győr, Szabolcska u. 5.).


2016. március 3-án 15 órakor az alsó tagozatos diákoknak, a felső tagozatos és középiskolás tanulóknak pedig március 4-én 15 órakor lesz eredményhirdetés.
Köszöntőt mond Bombicz Barbara intézményvezető
Megnyitja Rózsavölgyi László (3-án)
és Radnóti Ákos alpolgármester (4-én)


Közreműködik Novák Csilla, Radosza Attila és Selényi Károly István
Megtekinthető április 1-ig (munkanapokon 9-18 óráig)

A tanulmányi verseny eredménytáblája:

Joomla templates by a4joomla