facebook_page_plugin

Április 22-én van a Föld napja. A mára már világméretű mozgalom több évtizede szólít fel a környezet védelmére, és számos megmozdulással hívja fel a figyelmet a társadalmi felelősségvállalásra – hiszen ahogyan ma élünk, az a jövőnket befolyásolja.


A Jobb Veled a Világ Alapítvány is csatlakozott a mozgalomhoz az Énekelj a Földért kezdeményezéssel. A Föld napja alkalmából énekléssel hívjuk fel a figyelmet a környezetvédelemre és egy fenntartható életmód, gondolkodásmd mellett való elköteleződésre. E rendezvényhez csatlakozott több osztállyal iskolánk is.

tanc tehetseg01

Április 10-én Győrújbaráton jártunk, ahova iskolánk immár ötödik alkalommal kapott meghívást versenyzőként és fellépőként is az Országos Szépíróverseny és Tehetségnapra. A verseny a határon túli magyarokat is megszólítja.

A szépíró versenyen tanulóik az idén is remekeltek. Takács Stefánia 4. osztály különdíjat kapott, Gódor Emese 6. osztály 3. helyezés és Szép Valentina 9. osztályos tanulók 2. helyezést ért el Bemutatkozott a 9. évfolyam dráma csoportja, a középiskolás növendékek klasszikus- és modern tánc darabokat mutattak be. A 13. évfolyam végzősei csodás portrérajzokat készítettek.

Joomla templates by a4joomla