facebook_page_plugin

 GYŐRI TÁNC- ÉS KÉPZŐMŰVÉSZETI ÁLTALÁNOS ISKOLA,
SZAKGIMNÁZIUM ÉS KOLLÉGIUM

9023 Győr, Szabolcska u. 5-6.

Tel/Fax: 96/513-600

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

www.tanceskepzo.hu

Igazgató: Derczó Tibor

Felvételi alkalmassági vizsga 2017. január 19-én csütürtökön 16.00 órakor

Pótnap 2017. január 26-án 16.00 órakor

 

Igazgatóhelyettes: Birgés Melinda

Tel: 96/513-602

Tanulócsoportok száma: évfolyamonként 1 osztály

Iskolaotthonos csoportok száma: 4 osztály

Iskolánk, a Győri Tánc- és Képzőművészeti Általános Iskola, Szakközépiskola és Kollégium egy 12/13 évfolyamos iskola, amely alapvetően kétprofilú, egyrészt a táncművészetre, másrészt a képzőművészetre specializálódott.

GYŐRI TÁNC- ÉS KÉPZŐMŰVÉSZETI ÁLTALÁNOS ISKOLA,
SZAKGIMNÁZIUM ÉS KOLLÉGIUM

9023 Győr, Szabolcska u. 5-6.

Tel/Fax: 96/513-600

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

www.tanceskepzo.hu

Igazgató: Derczó Tibor

Felvételi alkalmassági vizsga 2017. január 19-én csütürtökön 16.00 órakor

Pótnap 2017. január 26-án 16.00 órakor

 

Felvételi követelmények: alkati- fizikai alkalmassági vizsgálat, amely a ritmus- és stílusérzék, mozgásmemória, muzikalitás, koordinációs készség vizsgálatából áll.

Szeretettel várunk minden tánc, mozgás iránt érdeklődő gyermeket, diákot.

 

Igazgatóhelyettes: Birgés Melinda

Tel: 96/513-602

Tanulócsoportok száma: évfolyamonként 1 osztály

Iskolaotthonos csoportok száma: 4 osztály

Iskolánk, a Győri Tánc- és Képzőművészeti Általános Iskola, Szakközépiskola és Kollégium egy 12/13 évfolyamos iskola, amely alapvetően kétprofilú, egyrészt a táncművészetre, másrészt a képzőművészetre specializálódott.Az általános műveltséget megalapozó tantárgyakon (magyar nyelv és irodalom, történelem, matematika, fizika, kémia, földrajz, angol, német, informatika stb.) kívül az 5. évfolyamtól kezdődően táncos (klasszikus balett) szakképzés folyik. Ezt megelőzendő 1-4. évfolyamon szakmai alapozás zajlik, melynek keretében gimnasztikát, játékos néptáncot, és akrobatikát tanulnak diákjaink.

A szakképző évfolyamokon magas óraszámban klasszikus balettot tanulnak a diákok, amely modern balett tanításával egészül ki. Fejlődésüknek megfelelően vesznek részt klasszikus balett, modern tánc technikák, spicc, akrobatika, néptánc, társastánc, repertoire tanulásban.

A 8. évfolyam végén általános iskolai végzettséget igazoló bizonyítványt adunk diákjainknak. Sikeres felvételi vizsga után iskolánkban folytathatják tanulmányaikat, és a 12. évfolyam végén klasszikus balett táncos vagy a 13. évfolyam végén kortárs- modern táncos végzettséget szerezhetnek. Olyan egyetemes műveltséggel, magas fokú mozgáskultúrával, technikai tudással és előadó-képességgel bíró szakemberekké válhatnak, akik alkalmasak színpadi szóló vagy kartáncosi feladatok igényes megvalósítására, előadására.

 Az iskolában működő TANDEM Kulturális és Sport Egyesület olyan programokkal, képzési irányokkal egészíti ki az iskolai képzést, amelyek segítségével diákjaink a tánc világának más területein is jártasságot szerezhetnek.

 

Joomla templates by a4joomla