facebook_page_plugin

eretts.jpg
A tájékoztató letölthető formában:

Ahogyan azt már korábban jeleztük az intézményben sorra kerülő vizsgák időpontjai a következők
(TESSÉK FIGYELNI A KEZDÉSI IDŐPONTOKRA, MERT EZEK EGYMÁSTÓL ELTÉRŐEK LEHETNEK!)

- magyar nyelv és irodalom 2020. május 4. hétfő     9:00
- matematika 2020. május 5. kedd                              9:00
- történelem 2020. május 6. szerda                           9:00
- angol nyelv 2020. május 7. csütörtök                      9:00
- német nyelv 2020. május 8. péntek                          9:00
- biológia 2020. május 13. szerda                              8:00
- képző- és iparművészeti ismeretek
  2020. május 14. csütörtök                                       8:00

- táncos ismeretek 2020. május 14. csütörtök           8:00

Általános intézkedések:
„A vizsgaszervezők feladata annak biztosítása, hogy a vizsgák megkezdése előtt a vizsgázók az épületben ne csoportosuljanak, hanem a legrövidebb úton és idő alatt foglalják el kijelölt helyüket a vizsgateremben. A rendőrség kész az iskola előtti területen a forgalom irányítása és az indokolatlan csoportosulások feloldása érdekében segítséget nyújtani.”
Ezért  nyomatékosan  kérjük,  hogy  a  diákok  egyesével  érkezzenek  az iskolához! Közvetlenül az iskola elé szülők, barátok, szurkolók ne kísérjék őket! Amennyiben  a  bejutásra  várni  kell  (védőeszközök  kiosztása,  vizsgahelyszín tudatása,  tájékoztatás  miatt),  úgy  a  tanulók  egymástól  legalább  2  méteres távolságra álljanak!

Nem lesz csoportos várakozás az aulában, hanem mindenkit a számára kijelölt teremhez irányítunk (E1, E5, E6). Ott is előre kijelölt helyek lesznek, egymástól minimum 1,5 méter távolságban, egy teremben max. 10 fő. (Mobil kikapcsolt állapotban „karanténba” kerül, személyi adataidat igazoló dokumentum, viszont legyen nálad!) Étel-ital, gyógyszer (pl. fejfájás-csillapító) íróeszközök, vizsgához szükséges tárgyak (NE HAGYD OTTHON A KÖRZŐT, VONALZÓT, SZÁMOLÓGÉPET, SZÓTÁROKAT, FÜGGVÉNYTÁBLÁT,    RAJZESZKÖZÖKET, AZAZ, AMIKET A VIZSGASZABÁLYZAT ENGEDÉLYEZ!) kipakolását követően tudtok egymással a kezdésig szót váltani, egymást riogatni.

Az iskolához érkezés időpontja: a vizsgát megelőző 35-25 perc. Nem előbb, később meg nehogy! Ha valaki mégis késne, telefonáljon az ofőnek!
A vizsga megírásához a vizsgázók számára a vizsgahelyszínen tehát védőmaszkot, kesztyűt biztosítunk, amelynek viselése a vizsga alatt ajánlott, de nem kötelező.

A vizsga ideje alatt természetesen mód van a mosdók használatára. Ennek protokolljáról (időpontok rögzítése, termet egyszerre elhagyók száma) a felügyelő tanárok adnak majd tájékoztatást, ahogy minden más tudnivalóról is!
Az írásbeli vizsgadolgozatok beszedésekor fokozottan figyelni kell arra, hogy mindig csak egy vizsgázó adja be a vizsgadolgozatát, a vizsgateremben addig a többi vizsgázónak a helyén kell várakoznia. Tehát kérjük türelmedet, megértésedet!

A vizsgaszervezők feladata annak biztosítása is, hogy a vizsgadolgozat leadása után vizsgázók ne csoportosuljanak, hanem a legrövidebb úton és idő alatt hagyják el a vizsga helyszínét, épületét. Ez irányadó az iskola előtti területre és a környékre nézve is!

-Higiéniai feltételek:

Április 30-ig minden helyiségben ismétlő takarítást (márciusban fertőtlenítő nagytakarítás volt az elvárás) végeznek, különös tekintettel a bútorzatra, a kiszolgáló helyiségekre. Ez minden vizsga befejeztével megismétlődik. Az érettségi vizsgával érintett napokon elérhető lesz az épületben elegendő számú takarító személyzet.

Az érettségi idejére, a kézmosáshoz, kézfertőtlenítéshez szükséges mennyiségű tisztítószer rendelkezésre áll mind a pedagógusok, mind a diákok által elérhető helyen.

Védőfelszerelések:    a    diákoknak    többször    használható, mosható maszkok, a felügyelő tanároknak sebészi maszkok, és kesztyűk (pedagógusoknak, tanulóknak egyaránt). Ez az iskolába történő belépéskor átadásra kerül. Nyilván sokan személyes biztonságuk érdekében maguk is gondoskodnak a védelemről – azaz helyesen már maszkban, esetleg kesztyűben érkeznek –, de mi is biztosítjuk ezen védőfelszereléseket.

Személyzet: az érettség vizsgák megszervezésének egyik legfontosabb feladata a jelenlegi körülmények között a nyugodt légkör megteremtése a diákok jó teljesítménye és biztonsága érdekében is, melyhez elengedhetetlen a pedagógusok támogató együttműködése oly módon, ahogyan az a korábbi évek során is biztosított volt. Ezúttal is megfelelő számú felügyelő tanár áll rendelkezésre az egyes napokon a megfelelő időbeosztásokban.

kisképek.jpg

Jó felkészülést, jó egészséget kívánunk!

Győr, 2020. 04. 23.                                                                Derczó Tibor

Joomla templates by a4joomla